Ya BB

luni, 10 ianuarie 2011

Ai grija unde si cand iti stergi nasul

 Ştim cu toţii că la volan trebuie să fim foarte atenţi şi foarte concentraţi, pentru că doar aşa putem preveni accidentele. De aceea pe zi ce trece se introduc zi de zi, noi şi noi leggi pentru a preveni dizatenţiile la volan. Dar uneori sunt şi câteva excese.

    Un englez, Michael M. din Prestwick, Ayrshire a fost amendat pentru că îşi sufla nasul în timp ce era la volan. Amenda a fost de 60 de lire sterline, si pe deasupra a pierdut si 3 puncte. Să îţi sufli nasul în timp ce conduci, poate fi periculos întradevăr, dar...şi atunci când stai la coadă, cu frâna de mână trasă?!?

  Victima nostră iniţial a crezut că este o glumă, dar când a realizat că e totul real, a decis să facă recurs. (şi din surse ale poliţiei, s-ar putea să îl piardă şi să plătească şi costurile de tribunal).

 Domnul poliţist care a dat ciudata amendă nu e la prima abatere. Stuard Gray aplică legea aşa cum scrie la carte : în trecut a amendat un domn pentru că " a lăsat gunoiul pe stradă". Omului îi căzuseră 10 sterline din portofel.

Un comentariu:

ninu spunea...

:)) Ete na..
Nu-i corect [-(