Ya BB

marți, 22 martie 2011

Impostor de profesie

Un cetăţean italian născut la Bari, a colecţionat multe amenzi şi rechizitorii în diferite oraşe ale Italiei. Broscarul nu s-a prezentat la nici unul; Ba mai mult, pentru a scăpa de ele, ce s-a gândit omul nostru: să se declare mort. Pentru a face credibil acest lucru, a trimis diferite certificate de deces (contrafăcute), la Judecătorii, astfel ca dosarele să îi fie şterse.
Şmecheria nu a durat prea mult. În 2009, S.R. a fost arestat şi acuzat de fraudă, falsitate materială şi ideologică.
A ieşit probabil din închisoare, căci pedeapsa a fost doar de 1 an şi 9 luni. A scăpat ieftin.

>>


Un bucătar italian, din Lecco, avea inima împărţită în două; adică bucătarul nostru iubea 2 femei, şi nu vroia să se despartă de nici una. Şi ca să împartă şi capra şi varza ce s-a gândit: s-a dat drept Carabinier, dar nu unul simplu:CĂPITAN.
Omul s-a gândit la toate: uniformă, atestat, pistol,etc. În acest fel când mergea la o iubită, îi spunea celeilalte că este în misiune, şi invers. Totul până când adevăraţi colegi de muncă, l-au reclamat în 2009 la poliţie.
Şi astfel omul nostru s-a ales şi cu dosar şi fără iubite.

>>


Greg Akcelrod, un francez de 27 de ani, era jucător de fotbal de o viaţa, dar mereu a activat în ligile de amatori.
Într-o zi a avut o idee genială: să-şi creeze o falsă celebritate pe internet. A creat un site şi o serie de video-uri false în care părea un jucător excepţional.
Pe lângă asta, a menţionat că ar fi jucat pe la Paris Saint-Germain şi la River Plate.
Munca lui a fost răsplătită într-o zi. Cum vecinii noştri bulgari fac transferuri la fel ca cluburile din România, adică pe dvd şi youtube, CSKA Sofia l-a transferat pe "starul" francez în 2010. Doar suporterii au descoperit şmecheria făcută de francez. <<

Sursa : Focus

Un comentariu:

ninu spunea...

=))=)) broscarii :)) :))